Tampereen Lainaväline logo
 
 
Tervetuloa Tampereen Lainavälineen kotisivuille! Kuukulkijat Hinattavat Saksilavat Kaivurit Kuormaajat Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
  Henkilönostimien ja rakennuskoneiden vuokrausta jo vuodesta 1974 lähtien  
 
Highslide JS   Highslide JS
     
Highslide JS   Highslide JS
Tampereen Lainaväline Oy on palvellut asiakkaitaan ensimmäisen kerran jo vuonna 1974. Olemme erikoistuneet vuokraamaan asiakkaillemme laadukkaita henkilönostimia heidän muuttuvien tarpeidensa mukaisesti. Viimeisenä kahtena vuotena olemme panostaneet erityisesti uusien, erittäin maastokelpoisten ja laadukkaiden, kotimaisten Leguan henkilönostimien hankintaan. Myös Dinoliftin tuotteet ovat meillä tärkeässä asemassa. Luotamme vahvasti kotimaiseen osaamiseen tällä alueella.

Valikoimistamme löytyy myös Avant-kuormaajat erilaisine lisävarusteineen sekä minikaivureita.

Päävaikutusalueemme on Tampereen seudulla, Pirkanmaalla, mutta meillä on myös nostimien välityspiste Vantaalla joten pystymme kattavasti tarjoamaan palveluitamme laajallekkin alueelle järkevästi, juuri sinne missä asiakkaamme niitä tarvitsee. Vuokrausajat ovat lyhimmillään yhden päivän vuokrauksesta jopa vuosien mittaisiin vuokrasopimuksiin, jotta asiakkaan toiveet saadaan täytettyä. Meillä on myös tapauksia joissa asiakas on halunnut pitkälle vuokralle koneen jota ei valikoimistamme löydy, ja näin asiakkaan kanssa yhteistyössä olemme hankkineet kyseisen laitteen. Me olemme saaneet tyytyväisen asiakkaan ja asiakas on saanut mieleisensä koneen ja taas työt onnistuu.

Yhteistyön merkeissä,
Jere Vänttinen, toimitusjohtaja
 
Tampereen Lainavälineen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi